T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
MERSİN / ERDEMLİ - Tömük Yeşildere İlkokulu

Okul Kıyafeti Değişikliği

Mevcut Okul Kıyafetimiz velilerimiz ile yapılan anket neticesinde değiştirilmiş olup yeni okul kıyafetimiz ile ilgili bilgiler sitemizde yer almaktadır.İlgili tüm firmaların müdürlüğümüz ile iletişime geçerek daha detaylı bilgi alabilecektir.

10-04-202310-04-2023

T.C

ERDEMLİ KAYMAKAMLIĞI

Tömük Yeşildere İlkokulu Müdürlüğü

 

Kıyafetlerin özellikleri aşağıda belirtildiği gibidir.

ERKEK ÖĞRENCİ KIYAFETİ

Yaz Uygulaması: Pantolon, Kısa Kollu Tişört

Kış Uygulaması: Pantolon, Uzun Kollu Kazak (Sweatshirt)

KIZ ÖĞRENCİ KIYAFETİ

Yaz Uygulaması: Pantolon veya Şort etek, Kısa Kollu Tişört

Kış Uygulaması: Pantolon, Uzun Kollu Kazak (Sweatshirt)

Kısa Kol Tişört: 30/1 süprem kumaştan %100 pamuk, 0 yaka açık yeşil renkte olup, ön kısmında okulca belirlenen punto ve yazı şeklinde okulumuzun adı yazılı olacaktır.

Uzun Kol Kazak (Sweatshirt): 30/20 kışlık şardonlu koyu yeşil renk kumaştan olup, kapşonlu kanguru cepli, kapşon kısmından mavi süprem astar geçilecek ve kollar ve alt bitişlerde ribana kullanılacak ve ön kısmında okulca belirlenen punto ve yazı şeklinde okulumuzun adı yazılı olacaktır.

Pantolon:Kanvars kumaştan, Kemıl renginde, beli lastikli, normal kesim.

Etek: Turunculu, grili tek kapak şort etek.

AÇIKLAMALAR

1- Kıyafetlerde renkler belirtildiği üzere öğrencilerin giyecekleri pantolonun kemıl renginde, şort eteğin turuncu ve gri renginde, kısa kollu tişörtün 30/1 süprem kumaştan %100 pamuk sıfır yaka açık yeşil renkte olup ön kısmında okulca belirlenen punto ve yazı şeklinde okulumuzun adı basılı olacak şekilde, kışlık kazak (sweatshirt) 30/20 kışlık şardonlu koyu yeşil renk kumaştan olup, kapşonlu, kanguru cepli, ön kısmında okulca belirlenen punto ve yazı şeklinde okulumuzun adı yazılacaktır.Ayrıca kapşon kısmından mavi süprem astar geçilecek, kollar ve alt bitişlerde ribana kullanılacaktır.

2- Her firmanın üretebileceği kumaş ve dikiş modelinin olabilmesine dikkat edilmiştir.

            3-Her kişi ve kuruluşa serbest rekabet ortamında fırsat eşitliği sağlamak amacıyla belirlenen kıyafet okulumuzun ilan panosu ile http://tomukyesildereilkokulu.meb.k12.trweb sayfasında duyurulacaktır.

 

4-Anlaşmalı mağazamız bulunmamakta olup kıyafetler örneğine uygun olmak kaydıyla istenilen mağazadan temin edilebilecektir.

5-İlgili firmalar müdürlüğümüz ile iletişim kurarak 0324 577 35 18 numaralı telefondan daha detaylı bilgi alabilecektir.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.04.2023 - Güncelleme: 10.04.2023 11:06 - Görüntülenme: 117
  Beğen | 0  kişi beğendi